
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Troubu předehřejte na 180 °C.
Jablka nastrouhejte na jemném struhadle, dejte do mísy a smíchejte s proteinem, řeckým jogurtem, vejci a skořicí.
Připravte si plech (20 cm × 20 cm), vyložte ho pečicím papírem a rozprostřete na něj připravenou směs.
Plech dejte do trouby a pečte 35–40 minut při 170–180 °C.
Upečenou směs rozkrájejte na 10 obdélníkových tyčinek. Tyčinky dejte zhruba na 3 hodiny vychladit do lednice a poté podávejte.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Moc dobré 👌 dala jsem akorat čokoládový protein jelikoz jiny doma nemam
Lahodné, ale spíše bych to nazvala šťavnatým koláčem:)
Prosím Vás kolik jableček je třeba přidat do tyčinek?
Automaticky přeloženo z slovenštiny