
Pečená dýňová semínka se skořicí
10 min
12 min
Snadné
4 porce
Rádi byste si na něčem smlsli a nechcete, aby vás poté trápilo špatné svědomí? Pak jsme tu pro vás s jedním tipem na zdravé zobání, díky kterému svému zdraví jedině prospějete. Dýňová semínka totiž obsahují spoustu cenných vitamínů, a navíc mají nízkou energetickou hodnotu.
Nutriční hodnoty na 1 porci/kus
- 183 Kcal
- 9 g bílkovin
- 15 g tuků
- 2 g sacharidů
Více než 1000 receptů ze všech kuchařek (ušetřete přes 5000 Kč)
- Videokurzy, díky kterým se stanete mistry kuchyně
- Vařte z lednice či ze spíže
- Oblíbené recepty dostupné offline
Suroviny
4 porce
Štítky
Postup přípravy
1
Troubu předehřejte na 170 °C, připravte si plech a vyložte jej pečicím papírem.
2
Semínka smíchejte s kokosovým olejem, medem a skořicí.
3
Semínka rovnoměrně rozprostřete na plech a pečte v předehřáté troubě 10–12 minut na 160–170 °C. V polovině pečení semínka prohrábněte, aby se opekla rovnoměrně.
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Jednoduché a chutné.