![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
V menší misce rozšlehejte rýžovou mouku s cca 100 ml vody. Maliny rozmačkejte vidličkou.
Připravte si pánev, dejte do ní rozmačkané maliny, rýžovou mouku s vodou a 1 lžíci javorového sirupu. Maliny za stálého míchání ohřívejte 5–6 minut na středním plameni, poté přimíchejte citronovou šťávu a směs dejte stranou vychladnout.
Připravte si těsto: Smíchejte špaldovou mouku s kokosovým olejem (nerozpuštěným), špetkou soli, zbylou lžící javorového sirupu a 1 žloutkem. Pro veganskou variantu žloutek vynechte a přidejte 2 lžíce studené vody. Hotové těsto dejte na 30 minut do lednice.
Mezitím předehřejte troubu na 165 °C, připravte si plech a vyložte jej pečicím papírem.
Po uplynutí uvedeného času těsto vyndejte z lednice, vyválejte na 2–3 mm tenký plát a skleničkou z něj vykrájejte kolečka. Pozor, veganská varianta těsta se hodně drolí!
Do každého kolečka (bude jich cca 12) dejte 1 lžičku malin, přehněte a kraje přimáčkněte vidličkou.
Taštičky dejte na připravený plech a pečte v předehřáté troubě 20 minut při 165–175 °C.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Těsto strašné
Těsto nepoužitelné. Opravdu Strašné!
Recept totální katastrofa, s těstem nejde vůbec manipulovat. Za poslední rok první recept, kterej je k ničemu.