
Jíme zdravě pod jednou pokličkou se slevou 65 %

Ve větší míse smícháme dýňové pyré, arašídové máslo, ovesné vločky, vejce, kakao, vanilkový extrakt, javorový sirup, prášek do pečiva, špetku soli a vypracujeme kompaktní těsto.
Připravíme si menší plech (20 x 30 cm) a vysteleme ho pečícím papírem.
Těsto přelijeme do menšího plechu vystlaným pečícím papírem.
Plech vložíme do předehřáté trouby a pečeme na 180–185 °C 30–35 minut.
Brownies by mělo být na povrchu křupavé a uvnitř vláčné a ještě vlhké.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Milovník čokolády jásá. Dala jsem kokosový olej místo arašídového másla (co je doma,použiju), pár drcených mandlí, naředila mandlovým mlékem a dala do vaflovače. Jemné,mokré, čoko.
Vynikající brownies, jednoduše a krásně čokoládové, chutnalo i dětem
Místo arašidoveho másla jsem dala stejně množství marmelády a přidala jsem perníkové koření, díky němuž nebyla dýně cítit. Výsledek chutnal jako buchta, příště bych přidala ještě nasekanou čokoládu.