Datle v čokoládě
10 min
5 min
Snadné
15 kusů
Naprosto rychlá a chuťově dokonalá svačinka nebo dezert. Tak by se daly definovat datle obalené v čokoládě a oříškách. Když si jich připravíte pár do zásoby, uvidíte, že vás zachrání, nejen když vás bude honit mlsná.

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus
- 71 Kcal
- 8 g bílkovin
- 2 g tuků
- 7 g sacharidů
Více než 1000 receptů ze všech kuchařek (ušetřete přes 5000 Kč)
- Videokurzy, díky kterým se stanete mistry kuchyně
- Vařte z lednice či ze spíže
- Oblíbené recepty dostupné offline
Suroviny
15 kusů
Štítky
Postup přípravy
1
Kokosový olej si rozehřejte v kastrolku na mírném plameni a přimíchejte k němu holandské kakao s medem.
2
V této kakaové směsi obalte datle a posléze je namočte do pistácií.
3
Nechte vychladnout a podávejte.
4
Datle v čokoládě můžete skladovat cca 5–7 dní v lednici.
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními