
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Troubu předehřejte na 185 °C.
Vločky smíchejte s kokosovým olejem, solí, jednou lžičkou stévie (nebo dvěma lžícemi medu) a přidejte 4 lžíce studené vody.
Smíchejte, z těsta vytvořte kuličku a dejte zatím do lednice.
V misce smíchejte borůvky, sůl, rýžovou mouku a šťávu z půlky citronu.
Vyndejte těsto z lednice, vyválejte do tvaru kruhu (kruh nemusí být uplně přesný).
Do středu kruhu naskládejte připravené borůvky a okraje těsta ohněte směrem ke středu (z těsta z ovesných vloček, to jde o trochu hůř, ale jde to!).
Galette přemístěte na plech s pečícím papírem a dejte péct na 30-35 minut při teplotě 175-185 °C.
TIP: Podávejte se slazeným tvarohem.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
👌👌👌 výborné 😊😋
Chuťově je moc dobrý..jen nechápu kde se stala chyba, ale těsto nedrželo pohromadě, takže udělat z něj placku bylo nemožné. Problém vyřešila koláčová forma, kam jsem těsto namačkala a upekla.. Určitě budu dělat znovu, bohužel ne jako galetku:))
výborné 😃