![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
Troubu předehřejte na 185 °C, připravte si plech a vyložte jej pečicím papírem.
Vločky smíchejte s kokosovým olejem, špetkou soli, stévií (nebo medem) a přidejte studenou vodu. Smíchejte, z těsta vytvořte kuličku a dejte zatím do lednice.
V misce smíchejte borůvky, sůl, rýžovou mouku a šťávu z ½ citronu.
Těsto vyndejte z lednice a vyválejte do tvaru kruhu (kruh nemusí být úplně přesný).
Do středu kruhu naskládejte připravené borůvky a okraje těsta ohněte směrem ke středu. (Z těsta z ovesných vloček to jde o trochu hůř, ale jde to!)
Galette přemístěte na připravený plech a pečte 30–35 minut při 175–185 °C.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
vybornyyy😻 je trosku kyselá ale když se pocukruje, tak podle mě bude superr
Přidala jsem do těsta ještě trochu tvarohu ,šlo to pak i lépe rozválet,místo rýžové mouky jsem použila psenicnou celozrnnou hladkou a pridala trochu rýžového sirupu
Výborné a velice rychlé na přípravu.