
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Rozehřejte troubu na 170 °C. A začněte připravovat těsto na korpusy.
Rozmixujte v mixéru ovesné vločky, přidejte mandlové máslo a kokosový olej.
Připravte si formu na muffiny a do 8 prohlubní dejte košíčky stejné velikosti. Rozdělte umixovanou směs na 8 dílků, udělejte z každého placičku a vložte do košíčku. Pečte 10 minut a nechte vychladnout.
Mezitím si připravte bezový krém. Do malého kastrůlku dejte agar a 4 lžíce bezové šťávy (sirupu). Nechte 15 minut nabobtnat.
Na mírném plameni přiveďte agar se sirupem k varu. Přidejte 2 lžíce tvarohu a nechte chvilku provařit s agarem, stačí 1 minutu. Smíchejte se zbytkem tvarohu a naplňte do košíčků na upečený korpus.
Takto připravené tvary dejte do lednice a nechte je 5 hodin ztuhnout, ale nejlépe do druhého dne.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními