
Miska velká Salt & Pepper Artisan – modrá

Quinou dáme do hrnce a restujeme cca 3 minuty na sucho. Poté přidáme mléko a přivedeme k varu.
Stáhneme na minimum a vaříme 15-20 minut, dokud není quinoa měkká. Občas promícháme. Pokud by se tekutina vypařovala příliš rychle, přidáme trochu vody.
Do teplé kaše zamícháme med a skořici.
Podáváme s libovolným ovocem.
Získejte sezónní recepty
a tipy každý týden zcela zdarma
Skvělý pomocník při tvorbě
jídelníčku nebo plánu vaření pro rodinu
Snadné odhlášení kdykoliv jedním klikem
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Dala jsem míň skořice (protože ji moc nemusím) a je moc dobrá 😋❤
Výborná ♥
Je výborná, mě osobně ale chutná víc kaše vločková.