
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Připravte si středně velkou nepřilnavou pánev a větší mísu.
V míse vyšlehejte vejce s mlékem, medem, kokosovým olejem, vanilkovým extraktem a arašídovým máslem.
Přes sítko ke směsi prosejte mouku a prášek do pečiva a přidejte špetku soli. Metličkou vymíchejte do hladkého těsta bez hrudek.
Rozpalte nepřilnavou pánev a za pomoci vařečky na ni nalévejte těsto. Opékejte z každé strany cca 1 minutu na mírném až středním plameni, dokud se nezačnou tvořit bublinky.
Z tohoto množství těsta vytvoříte cca 10 středně velkých palačinek.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Množství mléka nebylo dostačujicí, hodně husté, celkově jsem tam dala cca 150 ml. Mně chutnaly, ale děti brblaly, že je to bez chuti.
Výborné. Dělala jsem jako vafle se 300ml mléka a vše se povedlo tak, jak má.😊
I po navýšení množství mléka na 600 ml zůstala konzistence divná, špatně se rozlévalo po pánvi a palačinky chuťově nic moc.