HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 334 kcal
  • 8 g bílkovin
  • 21 g tuků
  • 27 g sacharidů

Zatočte s únavou a vyčerpáním pomocí Hořčíku

  • Dodá energii na celý den
  • Zrelaxuje a uvolní
  • Podpoří svaly a kosti
Více informací

Suroviny

4 kusy

Efektivní a bezpečné doplnění 100 % denního příjmu hořčíku

  • Podpora regenerace
  • Pomůže od migrén
  • Přes 1000 spokojených recenzí
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Připravte si vaflovač a rozehřejte jej.

2

Obě mouky, kakao a sůl si dejte do jedné větší mísy.

3

V jiné míse si společně vyšlehejte vejce, vanilkový extrakt, espresso, mléko a olej.

4

Obě směsi spojte a postupně nalévejte do vyhřátého vaflovače.

5

Pečte cca 2–3 minuty – řiďte se zkušenostmi se svým vaflovačem.

TIP
Vafle podávejte buď samostatně, nebo s medem, ovocem, jogurtem, čokoládou apod.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Diana Uzakova
09. srpna 2024

Recept je skvělý a rychlý trvalo mi asi pouhých 25 minut abych to připravila . Vafle byly výborné a všem v mé rodině chutnal.

hodnocení_1512381
the_res13
08. července 2023

Nic moc :/ chuť kávy není vůbec cítit. Příště bych také přidala kypřící prášek, vafle jsou hodně hutné.

Karolína Rousová
26. června 2023

Musím říct, že jsou vynikající! Nejsou sladké což je super udělala jsem si k tomu tvaroh s rozvařenými banány. A úplně taková lehká snídaně na léto. :)

hodnocení_1142528
banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních