
Jíme zdravě pod jednou pokličkou se slevou 65 %

Troubu si předehřejte na 160 °C. Připravte si plech a vyložte jej pečicím papírem.
Pohanku si uvařte podle návodu na obalu. Poté ji smíchejte s vločkami, semínky, ořechy, medem, kakaem, kokosovým olejem a špetkou soli.
Hotovou směs rovnoměrně rozložte na připravený plech, dejte do trouby a pečte 40–50 minut při 150–160 °C. Granolu v troubě každých cca 10 minut promíchejte vařečkou, aby se nepřipálila.
Hotovou granolu nechejte vystydnout a skladujte v uzavíratelné skleněné nádobě ve spíži, kde vám vydrží až 2 měsíce.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
.
Dávat někam raw kakao a pak to péct na 160 stupňů je za mě geniální trolling. Ještě by mohlo být odtučněný, vzhledem k množství kokosového oleje. :D Jinak mi tam ta pohanka přijde extrémě tvrdá a není to úplně příjemné. Znovu už to dělat nebudu.
Nevidím postup práce. Granolu jsem ještě nedělala, pohanku mnohdy – namáčela přes noc nebo vařila, co se nedá uskladnit. Pomůze někdo? Díky.
Automaticky přeloženo z slovenštiny