![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
Troubu si předehřejte na 160 °C. Připravte si plech a vyložte jej pečicím papírem.
Pohanku si uvařte podle návodu na obalu. Poté ji smíchejte s vločkami, semínky, ořechy, medem, kakaem, kokosovým olejem a špetkou soli.
Hotovou směs rovnoměrně rozložte na připravený plech, dejte do trouby a pečte 40–50 minut při 150–160 °C. Granolu v troubě každých cca 10 minut promíchejte vařečkou, aby se nepřipálila.
Hotovou granolu nechejte vystydnout a skladujte v uzavíratelné skleněné nádobě ve spíži, kde vám vydrží až 2 měsíce.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Jsem s ní moc spokojená, pohanka je moje oblíbená 🩷 ale určitě ji nemusíte péct 40 minut, stačilo cca 20, aby byla hezky křupavá, ale kakao ještě nebylo spálené 😀
Automaticky přeloženo
.
Dávat někam raw kakao a pak to péct na 160 stupňů je za mě geniální trolling. Ještě by mohlo být odtučněný, vzhledem k množství kokosového oleje. :D Jinak mi tam ta pohanka přijde extrémě tvrdá a není to úplně příjemné. Znovu už to dělat nebudu.