![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
Nejprve si ve větším hrnci na vysokém stupni plamene přiveďte k varu vodu, ve které budete vařit vejce.
Jakmile začne voda vřít, ponořte do ní všech 6 vajec a vařte je 8–9 minut na středním plameni.
Mezitím si připravte zeleninu a větší mísu. Cherry rajčátka omyjte a nakrájejte na čtvrtky. Cibuli oloupejte a nakrájejte na tenké plátky. Okurku omyjte a nakrájejte na malé kostičky. Takto připravené suroviny vložte do mísy.
Po uvaření vejce zchlaďte pod studenou vodou a následně je oloupejte, nakrájejte na čtvrtky a přidejte k do mísy k zelenině.
Následně do mísy přidejte bílý jogurt, dijonskou hořčici, kůru z ½ citronu, 30 ml polotučného mléka, rukolu, sůl a pepř a vše promíchejte.
Takto připravený salát dejte alespoň na 1 hodinu odležet do lednice.
Po odležení můžete podávat.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními