HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 244 kcal
  • 21 g bílkovin
  • 13 g tuků
  • 10 g sacharidů

Krása nikdy nechutnala lépe! Vsaďte na kolagen s mangovou příchutí

  • Zářivá pleť
  • Krásné vlasy
  • Silné nehty
Více informací

Suroviny

3 porce

Zatočte s únavou a vyčerpáním pomocí Hořčíku

  • Dodá energii na celý den
  • Zrelaxuje a uvolní
  • Podpoří svaly a kosti
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Nejprve si ve větším hrnci na vysokém stupni plamene přiveďte k varu vodu, ve které budete vařit vejce.

2

Jakmile začne voda vřít, ponořte do ní všech 6 vajec a vařte je 8–9 minut na středním plameni.

3

Mezitím si připravte zeleninu a větší mísu. Cherry rajčátka omyjte a nakrájejte na čtvrtky. Cibuli oloupejte a nakrájejte na tenké plátky. Okurku omyjte a nakrájejte na malé kostičky. Takto připravené suroviny vložte do mísy.

4

Po uvaření vejce zchlaďte pod studenou vodou a následně je oloupejte, nakrájejte na čtvrtky a přidejte k do mísy k zelenině.

5

Následně do mísy přidejte bílý jogurt, dijonskou hořčici, kůru z ½ citronu, 30 ml polotučného mléka, rukolu, sůl a pepř a vše promíchejte.

6

Takto připravený salát dejte alespoň na 1 hodinu odležet do lednice.

7

Po odležení můžete podávat.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních