HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 578 kcal
  • 16,1 g bílkovin
  • 32,8 g tuků
  • 48,3 g sacharidů

Krása nikdy nechutnala lépe! Vsaďte na kolagen s mangovou příchutí

  • Zářivá pleť
  • Krásné vlasy
  • Silné nehty
Více informací

Suroviny

2 porce

Reishi – revitalizace, relax, rovnováha

  • Dost únavě a vyčerpání
  • Podpora zdraví jater
  • Účinný adaptogen činské medicíny
Více informací

Štítky

banner image

Postup přípravy

1

Troubu předehřejte na 180 °C.

2

Quinou propláchněte, zalijte vodou, osolte, přiklopte pokličkou, přiveďte k varu a vařte 20 minut na mírném plameni. Pak ji odstavte a nechte 5 minut pod pokličkou dojít.

3

Zatímco se quinoa vaří, připravte si plech a vyložte jej pečicím papírem.

4

Květák natrhejte na růžičky. Ty dejte na připravený plech, osolte a pokapejte slunečnicovým olejem. Pečte 15–20 minut na 180 °C dokřupava.

5

Čerstvou petrželovou nať nasekejte najemno, jarní cibulku nakrájejte na kolečka. Fazole slijte a propláchněte od nálevu. Vše promíchejte s quinoou a upečeným květákem.

6

Do směsi přimíchejte sušenou petrželovou nať. Podle chuti osolte, opepřete, případně dochuťte olivovým olejem. Posypejte lněnými semínky.

TIP
Salát chutná výborně teplý i studený.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

nw8nmsgf5pprivaterelayappleidcom
25. ledna 2024

Paráda, přidala jsem ještě polníček, brynzu, koriandr místo petrželku a super úplně.

Automaticky přeloženo

hodnocení_1387098
Ancis
11. června 2023

Vynikající 🤩

Pavlína Jančová
10. ledna 2022

Chuťově dobré, s trochou balkánského sýra na posypání ještě lepší.

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních