![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
Čočku namočte na 2 hodiny do vody. Pak vodu slijte, čočku zalijte novou vodou, přiveďte k varu a vařte na mírném plameni 15 minut doměkka. Přebytečnou vodu slijte a čočku nechte vychladnout.
Vejce vložte do vody a vařte na mírném plameni podle svých preferencí 6–10 minut.
Uvařenou čočku osolte, opepřete a promíchejte s jablečným octem a sušeným tymiánem.
Cibuli nakrájejte na kolečka, česnek a fazolové lusky na menší kousky.
Na pánvi rozehřejte olej a na středním plameni orestujte nejdříve cibuli s česnekem, poté fazolové lusky. Přidejte špenát a nechte zavadnout.
Všechnu zeleninu přimíchejte k čočce.
Uvařená vejce oloupejte.
Salát ozdobte čerstvým tymiánem a podávejte s oloupanými vejci.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
🙏🏻
výborný
dobré