
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Čočku namočte na 2 hodiny do vody. Pak vodu slijte, čočku zalijte novou vodou, přiveďte k varu a vařte na mírném plameni 15 minut doměkka. Přebytečnou vodu slijte a čočku nechte vychladnout.
Vejce vložte do vody a vařte na mírném plameni podle svých preferencí 6–10 minut.
Uvařenou čočku osolte, opepřete a promíchejte s jablečným octem a sušeným tymiánem.
Cibuli nakrájejte na kolečka, česnek a fazolové lusky na menší kousky.
Na pánvi rozehřejte olej a na středním plameni orestujte nejdříve cibuli s česnekem, poté fazolové lusky. Přidejte špenát a nechte zavadnout.
Všechnu zeleninu přimíchejte k čočce.
Uvařená vejce oloupejte.
Salát ozdobte čerstvým tymiánem a podávejte s oloupanými vejci.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
výborný
dobré
Je to skvělé, přidala jsem do čočky i koriandr a při vaření vhodila do vody pár lžiček kurkumy. S octem opatrně.