
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Nejprve cukety nastrouhejte* nahrubo, osolte a nechte v sítku odkapat. Mezitím nakrájejte cibule na tenčí plátky.
Na mírném plameni rozpalte pánev, nalijte do ní olej a zkaramelizujte na něm cibuli s 3 lžícemi cukru (5–8 minut).
Z cukety vymačkejte přebytečnou vodu a společně s kmínem přidejte k cibuli. Plamen zvyšte na střední stupeň a cuketu orestujte (cca 3 minuty).
Mezitím smíchejte škrob se 100 ml vody a 3 lžícemi octa. Cuketu zalijte, směs provařte další 2–3 minuty a dochuťte solí a dle potřeby zbylým octem a cukrem.
* Pokud jsou cukety velké a už mají větší semena, před strouháním je vydlabejte.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Zloději a podvodníci!!!! Knihy neposlali a peníze nevrátili!!!!!!
Automaticky přeloženo z polštiny