
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Šalotky a česnek nasekejte najemno. Mrkev očistěte a nakrájejte na kolečka.
V hrnci rozpalte 2 lžíce olivového oleje.
Přidejte šalotku a česnek a opékejte cca 2 minuty na středním plameni.
Přidejte nakrájenou mrkev a stále na středním plameni opékejte dalších 5–10 minut.
Vše zalijte vývarem a vařte na mírném plameni, dokud mrkev nezměkne (asi 20–30 minut).
Nakonec osolte, opepřete a přidejte rozmarýn.
Hotovou polévku nechte vychladnout, rozmixujte a popřípadě doslaďte kokosovým cukrem.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Vynikající polévka, kterou si všichni v rodině užívají!! Přidal jsem ještě trochu kari a kurkumy!! A úplně na závěr jsem posypala krutony a strouhaným sýrem 😊
Automaticky přeloženo z polštiny
Ukázalo se to božské, velmi jednoduché na přípravu. Nikdy doma nemám zásoby... proto jsem přihodil 1 malou žeberní kost a po ~ půl hodině vyndal (a vařím dál v extra vodě s přírodním zeleninovým kořením, sníme husu a dáme je pryč, příště možná budu mít zásoby :D). Jedli jsme to s kostkovým chlebem a mému 2letému synovi to moc chutnalo. Teď jsme ho jedli v deset, ale myslím, že se hodí i na teplou snídani :) Děkuji za recept.
Automaticky přeloženo z Maďarštiny
Moc dobré přidala jsem navrh bílí jogurt a moc doporučuji.