HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 385 kcal
  • 14 g bílkovin
  • 18 g tuků
  • 43 g sacharidů

Efektivní a bezpečné doplnění 100 % denního příjmu hořčíku

  • Podpora regenerace
  • Pomůže od migrén
  • Přes 1000 spokojených recenzí
Více informací

Suroviny

4 porce

Vyhlaďte pleť a objevte nové sebevědomí s rybím kolagenem

  • Zářivá pleť
  • Krásné vlasy
  • Zdravé klouby
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Troubu předehřejte na 180 °C.

2

Brambory a mrkev oloupejte a společně s očištěnými žampiony nakrájejte na tenčí plátky.

3

V hrnci rozehřejte lžičku olivového oleje, přidejte žampiony a opékejte cca 5 minut na středním plameni. Poté odstavte.

4

Do hrnce přidejte ricottu, sójové mléko, sůl a pepř. Následně přidejte nakrájené brambory, mrkev, utřený česnek a pečlivě promíchejte.

5

Bramborovou směs přesuňte do zapékací mísy a pečte na 170–180 °C cca 45 minut.

TIP
Hotové zapečené brambory podávejte posypané čerstvou petrželovou natí.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Lucie Kašpárková
09. dubna 2024

Výborný recept. Sójové mléko jsem nahradila bezlakto.smetanou. Chutná to skvěle.

Bianca Oana
08. února 2024

Neměla jsem sójové mléko, tak jsem nahradila smetanu na vaření

hodnocení_1471431
Veronika Brickman
21. listopadu 2023

chutný recept, také jsem přidala více hřibiků

Automaticky přeloženo

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních