![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
Troubu předehřejte na 180 °C.
Batáty potřete 2 lžícemi olivového oleje, několikrát propíchněte vidličkou a každou batátu podélně rozřízněte.
Plech vyložte pečicím papírem, přidejte batáty a dejte péct do předehřáté trouby na 50 minut při 170–180 °C.
Mezitím na pánvi rozehřejte 1 lžíci přepuštěného másla, přidejte najemno nakrájenou šalotku a 2–3 minuty opékejte na středním plameni.
Do pánve přidejte utřené stroužky česneku společně s hovězím masem a opékejte ještě dalších cca 10–12 minut a poté odstavte.
Následně k masu přidejte kadeřávek společně s pažitkou a promíchejte.
Upečené batáty vyndejte z trouby a rovnoměrně je naplňte vzniklou masovou směsí.
Nakonec každý batát posypte ½ nahrubo nastrouhaného sýru feta, dochuťte solí a pepřem a podávejte.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Fakt velmi chutně mňam 👍
Automaticky přeloženo
báječný
Automaticky přeloženo
krásně vyladěná kombinace chutí
Automaticky přeloženo