![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
Troubu předehřejte na 100 °C.
Větší pánev s nepřilnavý povrchem rozehřejte na maximum. Poté sílu plamene zmírněte na střední a na pánev přidejte steak. Doba pečení steaku závisí na jeho tloušťce. Například 3 cm vysoký steak opékejte 3 minuty z každé strany a poté ho i s pánví přesuňte dopéct do předehřáté trouby. V troubě steak pečte 10 minut při 90–100 °C.
Na salát si nejprve připravte zálivku. V menší míse smíchejte mletý kmín s balzamikovým octem, olivovým olejem a citronovou šťávou. Připravenou zálivku smíchejte ve větší míse se salátovými listy.
Hotový steak nakrájejte na tenké plátky, dochuťte solí a pepřem a každou porci podávejte s připraveným salátem.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními