![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
V hrnci přiveďte k varu osolenou vodu a špagety v ní uvařte podle návodu na obalu (cca 8–10 minut na středním plameni).
Mezitím na pánvi rozehřejte řepkový olej a na středním plameni na něm osmažte cibuli (2–3 minuty).
Přidejte česnek a restujte cca 2 minuty na středním plameni.
Poté přisypte najemno nastrouhané tofu a opékejte dalších 5 minut (stále na středním plameni).
Zalijte sójovou smetanou, přidejte medvědí česnek a dochuťte solí.
Omáčku promíchejte s těstovinami a špenátem a podávejte.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
netrefilo se nám do chuti
Dobré, ale musí se to dobře okořenit. ;-)
Přidala jsem ještě sušená rajčata. Chutný zdravý recept. Nedoporučuji pro nemilovníky tofu.
Automaticky přeloženo