HledatHledatMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Postup přípravy

1

V hrnci přiveďte k varu osolenou vodu a špagety v ní uvařte podle návodu na obalu (cca 8–10 minut na středním plameni).

2

Mezitím na pánvi rozehřejte řepkový olej a na středním plameni na něm osmažte cibuli (2–3 minuty).

3

Přidejte česnek a restujte cca 2 minuty na středním plameni.

4

Poté přisypte najemno nastrouhané tofu a opékejte dalších 5 minut (stále na středním plameni).

5

Zalijte sójovou smetanou, přidejte medvědí česnek a dochuťte solí.

6

Omáčku promíchejte s těstovinami a špenátem a podávejte.

TIP
Pokud je medvědí česnek právě v sezóně, můžete použít čerstvý (nasekaný najemno).
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Katka Bartošová
13. srpna 2022

Výborné i bez špenátu.

Pavel Pil
22. května 2022

Opravdu výborné, posypali jsme ještě jemným sýrem a dali pár nakrájených cherry rajčat.

hodnocení_1335540
Soňa Horáková
28. dubna 2022

Výborný recept 😊 (pridala som ešte sušené paradajky a lahôdkové droždie)

hodnocení_1110173
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních