HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 688 kcal
  • 30 g bílkovin
  • 40 g tuků
  • 51 g sacharidů

Hydratace a omlazení s každým douškem našeho kolagenu

  • Proti vráskám
  • Proti celulitidě
  • Skvělá chuť, žádná rybina
Více informací

Suroviny

2 porce

Přírodní společník pro zdraví i pohodu – Reishi

  • Podporuje imunitu
  • Chrání srdce
  • Zmírňuje stres
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

V hrnci přiveďte k varu osolenou vodu a špagety v ní uvařte podle návodu na obalu (cca 8–10 minut na středním plameni).

2

Mezitím na pánvi rozehřejte řepkový olej a na středním plameni na něm osmažte cibuli (2–3 minuty).

3

Přidejte česnek a restujte cca 2 minuty na středním plameni.

4

Poté přisypte najemno nastrouhané tofu a opékejte dalších 5 minut (stále na středním plameni).

5

Zalijte sójovou smetanou, přidejte medvědí česnek a dochuťte solí.

6

Omáčku promíchejte s těstovinami a špenátem a podávejte.

TIP
Pokud je medvědí česnek právě v sezóně, můžete použít čerstvý (nasekaný najemno).
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Andrea Šťastná
08. června 2024

netrefilo se nám do chuti

Klára Mrázková
29. března 2024

Dobré, ale musí se to dobře okořenit. ;-)

racovaandrea21gmailcom
28. září 2023

Přidala jsem ještě sušená rajčata. Chutný zdravý recept. Nedoporučuji pro nemilovníky tofu.

Automaticky přeloženo

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních