![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
Nejprve předehřejte troubu na 150 °C a poté uvařte bulgur podle návodu na obalu.
Než se bulgur uvaří, opláchněte filety, osušte je a osolte z obou stran.
Na přípravu marinády v misce smíchejte 2 lžíce limetkové šťávy s limetkovou kůrou, utřenými stroužky česneku, 2 lžícemi olivového oleje, chilli a pepřem. Misku dejte stranou.
V pánvi rozpalte zbylou lžíci olivového oleje, položte na ni pstruha kůží dolů a opékejte 3–4 minuty na středním plameni.
Poté pstruha otočte, polijte připravenou limetkovou marinádou a opékejte ještě další 2 minuty. Ihned poté pánev přemístěte do předehřáté trouby a pstruha dopečte při 140–150 °C 4–5 minut.
Připravte si salát smícháním uvařeného bulguru s brusinkami a mátou.
Hotový salát rozdělte do 2 talířů a podávejte s pečeným pstruhem.
* Pokud seženete čerstvé brusinky, použijte místo 100 g sušených 200–250 g čerstvých.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Chutě jdou skvěle dohromady. Místo máty jsem použila koriandr.
moc mi tato kombinace chutí chutnala
Výborné dietní jídlo 😉