
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Troubu předehřejeme na 180–190 °C.
Pohanku lámanku spaříme 300 ml horké vody a dáme stranou dokud se všechna nevsákla.
Tofu a mrkev nastrouháme najemno. Špenát nasekáme na nudličky.
Pohanku, tofu, mrkev a špenát dáme do větší mísy a přidáme vejce, kari a mouku. Vše pečlivě promícháme a dochutíme solí a pepřem.
Z těsta tvoříme placičky libovolné velikosti (my jsme měli zhruba 15 menších) a pečeme na plechu vyloženém pečicím papírem při 180–190 °C cca 25–30 minut.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Určitě zdravé, ale chuťově nic moc. Třeba si k tomu dát nějaký dresink, nebo něco kyselé. Já jsem si dal kapii ve sladce kyselém nálevu.
Automaticky přeloženo z slovenštiny
recept velmi chutnal udělala jsem k tomu sice i dip ale jinak vinikající
Automaticky přeloženo z slovenštiny
Chuť je hodně mdlá, pokud si chcete pochutnat a ne si jen zaplnit bříško, doporučuji placky doplnit nějakým dipem.