HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás
Znáte z naší kuchařky

Jíme zdravě každý den se slevou 75 %

Strana 114Více informací o kuchařce

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 95 kcal
  • 6,5 g bílkovin
  • 2,9 g tuků
  • 10,9 g sacharidů

Zatočte s únavou a vyčerpáním pomocí Hořčíku

  • Dodá energii na celý den
  • Zrelaxuje a uvolní
  • Podpoří svaly a kosti
Více informací

Suroviny

12 kusů

Hydratace a omlazení s každým douškem našeho kolagenu

  • Proti vráskám
  • Proti celulitidě
  • Skvělá chuť, žádná rybina
Více informací

Štítky

banner image

Postup přípravy

1

Troubu předehřejte na 200 °C. Připravte si plech a vyložte jej pečicím papírem.

2

Rozmixované vločky smíchejte s bílky, 2 lžícemi vody, solí a tymiánem.

3

Ze směsi tvarujte menší kolečka a skládejte je na připravený plech.

4

Plech dejte do trouby a pečte cca 5 minut na 180–200 °C.

5

Mezitím natrhejte šunku a nakrájejte mozzarellu na větší kostky.

6

Po uplynutí uvedeného času minipizzy vyndejte, potřete kečupem a naskládejte na ně natrhanou šunku a mozzarellu.

7

Vraťte je zpátky do trouby a pečte dalších 10–15 minut.

TIP
Upečené minipizzy můžete ozdobit několika lístky čerstvé bazalky.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Katka Bartošová
30. července 2024

Nic moc, placky byly takové nijaké. Rozhodně bych to nenazvala mini pizzou.

Bianca Oana
26. ledna 2024

Brilantní! Můj zatím nejoblíbenější

hodnocení_1471431
Petrana
11. září 2023

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních