HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás
Znáte z naší kuchařky

Jíme zdravě každý den se slevou 75 %

Strana 114Více informací o kuchařce

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 95 kcal
  • 6,5 g bílkovin
  • 2,9 g tuků
  • 10,9 g sacharidů

Vyzrajte na stárnutí, předcházejte nedostatku kolagenu

  • Patentovaná forma Naticol®
  • Vysoká vstřebatelnost
  • Pomáhá s celulitidou
Více informací

Suroviny

12 kusů

Krása nikdy nechutnala lépe! Vsaďte na kolagen s mangovou příchutí

  • Zářivá pleť
  • Krásné vlasy
  • Silné nehty
Více informací

Štítky

banner image

Postup přípravy

1

Troubu předehřejte na 200 °C. Připravte si plech a vyložte jej pečicím papírem.

2

Rozmixované vločky smíchejte s bílky, 2 lžícemi vody, solí a tymiánem.

3

Ze směsi tvarujte menší kolečka a skládejte je na připravený plech.

4

Plech dejte do trouby a pečte cca 5 minut na 180–200 °C.

5

Mezitím natrhejte šunku a nakrájejte mozzarellu na větší kostky.

6

Po uplynutí uvedeného času minipizzy vyndejte, potřete kečupem a naskládejte na ně natrhanou šunku a mozzarellu.

7

Vraťte je zpátky do trouby a pečte dalších 10–15 minut.

TIP
Upečené minipizzy můžete ozdobit několika lístky čerstvé bazalky.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Bianca Oana
26. ledna 2024

Brilantní! Můj zatím nejoblíbenější

hodnocení_1471431
Petrana
11. září 2023

evica91
09. února 2023

Velmi chutné a syté. Pro nás bylo toto množství více než dostatečné na večeři pro 2 osoby.

Automaticky přeloženo

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních