HledatHledatMojeMojeKošíkKošík0
Chci vařit Obchod Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 564 Kcal
  • 38 g bílkovin
  • 38 g tuků
  • 17 g sacharidů

Získejte nejlepších 80 receptů z kuchařky ZDARMA

  • 80 tipů na chutnou letní inspiraci
  • Pomocník při tvorbě jídelníčku nebo plánu vaření pro rodinu
  • Jezte zdravě, pochutnejte si a uvařte do 30 minut

Suroviny

2 porce

Postup přípravy

1

Mrkve očistěte a naškrábejte škrabkou na tenké plátky.

2

V pánvi rozehřejte jednu lžíci olivového oleje, přidejte plátky mrkví a opékejte 10–15 minut na mírném plameni do změknutí mrkve.

3

Mezitím si na druhé pánvi rozehřejte druhou lžíci olivového oleje, přidejte najemno nasekanou šalotku, fazole, tuňáka a opékejte na středním ohřevu 5–7 minut.

4

Tuňáka s fazolemi dochuťe solí, pepřem a přidejte chilli.

5

Nakonec přidejte i opečenou mrkev, zamíchejte, rozdělte na dvě porce a každou bohatě posypte mandlemi.

Autor receptu
Tým Jíme Zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Pavlína Vydrařová
19. ledna 2021

Výborné! Měla jsem zbytek krájených rajčat z plechovky, tak jsem taky přidala. A přítel ani nepoznal, že tam nějaký tuňák je ;)

hodnocení_1202336
Lenka_v
28. prosince 2020

Dala jsem více mrkve a bomba! Netradční kombinace, ale moc chutná!

Deniska Příkazská
12. listopadu 2020

Výborný

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních