🥳     Fitrecepty se mění na JÍME ZDRAVĚ. Nové jméno, web a mnohem víc.    Přečtěte si příběh o změně
HledatHledatMojeMojeKošíkKošík0
Chci vařit Obchod Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 564 Kcal
  • 38 g bílkovin
  • 38 g tuků
  • 17 g sacharidů

Získejte nejlepších 80 receptů z kuchařky ZDARMA

  • 80 tipů na chutnou letní inspiraci
  • Pomocník při tvorbě jídelníčku nebo plánu vaření pro rodinu
  • Jezte zdravě, pochutnejte si a uvařte do 30 minut

Suroviny

2 porce

Pro vaření a servírování doporučujeme

Postup přípravy

1

Mrkve očistěte a naškrábejte škrabkou na tenké plátky.

2

V pánvi rozehřejte jednu lžíci olivového oleje, přidejte plátky mrkví a opékejte 10–15 minut na mírném plameni do změknutí mrkve.

3

Mezitím si na druhé pánvi rozehřejte druhou lžíci olivového oleje, přidejte najemno nasekanou šalotku, fazole, tuňáka a opékejte na středním ohřevu 5–7 minut.

4

Tuňáka s fazolemi dochuťe solí, pepřem a přidejte chilli.

5

Nakonec přidejte i opečenou mrkev, zamíchejte, rozdělte na dvě porce a každou bohatě posypte mandlemi.

Autor receptu
Tým Jíme Zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Lenka Morová
11. září 2020

Rychlá a velká ňamka.

kacenka1981
18. srpna 2020

Necekala jsem ze me to bude chutnat. Kombinaci bych takhle nikdy sama neudelala ale bylo to strasne moc chutne. Mnam.

Karla Indra
26. června 2020

Výborné, chutnalo i synkovi.

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních