HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 577 kcal
  • 36 g bílkovin
  • 37 g tuků
  • 20 g sacharidů

Více než 1 000 receptů ze všech kuchařek (ušetřete přes 5 000 Kč)

  • Videokurzy, díky kterým se stanete mistry kuchyně
  • Vařte z lednice či ze spíže
  • Oblíbené recepty dostupné offline
Vyzkoušet ZDARMA až na 30 dní

Suroviny

2 porce

Postup přípravy

1

Mrkve očistěte a škrabkou naškrábejte na tenké plátky.

2

V pánvi rozehřejte 1 lžíci olivového oleje, přidejte plátky mrkví a opékejte na mírném plameni 10–15 minut do změknutí mrkve.

3

Mezitím si na druhé pánvi rozehřejte druhou lžíci olivového oleje, přidejte šalotku, fazole a tuňáka a opékejte na středním plameni 5–7 minut.

4

Tuňáka s fazolemi dochuťte solí a pepřem a přidejte chilli.

5

Nakonec přidejte i opečenou mrkev, zamíchejte, rozdělte na 2 porce a každou bohatě posypte mandlemi.

TIP
Pokrm můžete před podáváním ozdobit čerstvou řeřichou.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Alžbeta Sopúchová
09. ledna 2024

... vynikající a rychlé jídlo, já jsem neměla lupínky mandlí, tak jsem trochu posypala sýrem

Automaticky přeloženo

Eva Entlerová
05. ledna 2024

Výborně sladěné chutě👌. Vynikající

Fahima
17. dubna 2023

Velmi chutné, rychlé a jednoduché na přípravu 😀👍

Automaticky přeloženo

hodnocení_1348132
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních