
Sada 3 nožů Opinel

Mrkve očistěte a naškrábejte škrabkou na tenké plátky.
V pánvi rozehřejte jednu lžíci olivového oleje, přidejte plátky mrkví a opékejte 10–15 minut na mírném plameni do změknutí mrkve.
Mezitím si na druhé pánvi rozehřejte druhou lžíci olivového oleje, přidejte najemno nasekanou šalotku, fazole, tuňáka a opékejte na středním ohřevu 5–7 minut.
Tuňáka s fazolemi dochuťe solí, pepřem a přidejte chilli.
Nakonec přidejte i opečenou mrkev, zamíchejte, rozdělte na dvě porce a každou bohatě posypte mandlemi.
Získejte sezónní recepty a tipy každý týden zcela zdarma
Skvělý pomocník při tvorbě jídelníčku nebo plánu vaření pro rodinu
Snadné odhlášení kdykoliv jedním klikem
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
👍
Výborné! Měla jsem zbytek krájených rajčat z plechovky, tak jsem taky přidala. A přítel ani nepoznal, že tam nějaký tuňák je ;)
Dala jsem více mrkve a bomba! Netradční kombinace, ale moc chutná!