HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 577 kcal
  • 36 g bílkovin
  • 37 g tuků
  • 20 g sacharidů

Přírodní společník pro zdraví i pohodu – Reishi

  • Podporuje imunitu
  • Chrání srdce
  • Zmírňuje stres
Více informací

Suroviny

2 porce

Extra vstřebatelný Hořčík pro ten nejkvalitnější spánek

  • Jednička na trhu
  • Zatočí s únavou
  • Pomůže od křečí
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Mrkve očistěte a škrabkou naškrábejte na tenké plátky.

2

V pánvi rozehřejte 1 lžíci olivového oleje, přidejte plátky mrkví a opékejte na mírném plameni 10–15 minut do změknutí mrkve.

3

Mezitím si na druhé pánvi rozehřejte druhou lžíci olivového oleje, přidejte šalotku, fazole a tuňáka a opékejte na středním plameni 5–7 minut.

4

Tuňáka s fazolemi dochuťte solí a pepřem a přidejte chilli.

5

Nakonec přidejte i opečenou mrkev, zamíchejte, rozdělte na 2 porce a každou bohatě posypte mandlemi.

TIP
Pokrm můžete před podáváním ozdobit čerstvou řeřichou.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

ZizaRepa
15. dubna 2024

Výborné

Alžbeta Sopúchová
09. ledna 2024

... vynikající a rychlé jídlo, já jsem neměla lupínky mandlí, tak jsem trochu posypala sýrem

Automaticky přeloženo

Eva Entlerová
05. ledna 2024

Výborně sladěné chutě👌. Vynikající

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních