HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 492 kcal
  • 31 g bílkovin
  • 40 g tuků
  • 2 g sacharidů

Zatočte s únavou a vyčerpáním pomocí Hořčíku

  • Dodá energii na celý den
  • Zrelaxuje a uvolní
  • Podpoří svaly a kosti
Více informací

Suroviny

2 porce

Krása nikdy nechutnala lépe! Vsaďte na kolagen s mangovou příchutí

  • Zářivá pleť
  • Krásné vlasy
  • Silné nehty
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Troubu předehřejte na 175 °C.

2

Připravte si dva archy pečicího papíru. Na spodní polovinu pečicího papíru rozprostřete špenát a na plátky nakrájené žampiony.

3

Lososa položte na špenát s žampiony, posypte solí, pepřem, potřete chilli a zakápněte olivovým olejem.

4

Lososa přehněte druhou polovinou pečícího papíru, zarolujte od jednoho kraje k druhému. Tím vytvoříte kapsu.

5

Lososa dejte na plech a přemístěte do trouby.

6

Pečte při 165–175 °C 15 minut.

7

Lososa podávejte s rýží, pečenými brambory nebo celozrnným pečivem.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Michaela Fialová
14. února 2024

Úplně luxusní 👍. Foto než se dalo do trouby… místo sypaného chilli jsem dala olivový olej s chilli…

hodnocení_1478995
Simona Mitu
14. září 2023

Výjimečný. Recept, který jsem několikrát opakoval. Děti začaly jíst i přílohu, přesvědčily se.

6cw9mw89s7privaterelayappleidcom
30. července 2023

Losos šťavnatý, špenát a žampiony ale byly bez chuti😨 Vylepšeno kuskusem s pestem z medvědího česneku😉

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních