
Jíme zdravě pod jednou pokličkou se slevou 65 %

Připravte si pánev a nasucho na ní opražte mandle (postačí 2–3 minuty na středním plameni). Po opražení dejte mandle stranou a nechte vychladnout.
Nachystejte si misku a začněte připravovat salát. Polníček propláchněte, osušte a dejte do misky. Jahody nakrájejte na plátky a společně s opraženými mandlemi je přidejte do misky k polníčku.
Stranou si smíchejte olivový olej, med a citronovou šťávu a výslednou zálivkou pokapejte směs v misce.
Do misky přidejte ještě sůl a pepř a následně celý obsah misky promíchejte.
Avokádo vypeckujte, oloupejte a dužinu nakrájejte na plátky.
Směs z misky rozdělte na 2 porce a do každé přidejte nakrájené avokádo.
Nakonec do obou porcí rozdrobte fetu a podávejte.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Tahle kombinace by mě nikdy nenapadla. Je to úžasné a chuťově vyladěné. Vždycky se těším na další sezónu čerstvých jahod.
nejlepší!
Automaticky přeloženo z slovenštiny
Výborná změna oproti „klasickým“ salátům. doporučuji i těm, kteří jsou skeptičtí vůči této kombinaci. chutě byly naprosto skvělé a salát zasytí. určitě jsem nedělala naposledy
Automaticky přeloženo z slovenštiny