![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
Připravte si pánev a nasucho na ní opražte mandle (postačí 2–3 minuty na středním plameni). Po opražení dejte mandle stranou a nechte vychladnout.
Nachystejte si misku a začněte připravovat salát. Polníček propláchněte, osušte a dejte do misky. Jahody nakrájejte na plátky a společně s opraženými mandlemi je přidejte do misky k polníčku.
Stranou si smíchejte olivový olej, med a citronovou šťávu a výslednou zálivkou pokapejte směs v misce.
Do misky přidejte ještě sůl a pepř a následně celý obsah misky promíchejte.
Avokádo vypeckujte, oloupejte a dužinu nakrájejte na plátky.
Směs z misky rozdělte na 2 porce a do každé přidejte nakrájené avokádo.
Nakonec do obou porcí rozdrobte fetu a podávejte.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
výborný salát, skvělá chuť
❤️