HledatHledatMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 488 Kcal
  • 13 g bílkovin
  • 38 g tuků
  • 20 g sacharidů

Suroviny

2 porce

Postup přípravy

1

Připravte si pánev a nasucho na ní opražte mandle (postačí 2–3 minuty na středním plameni). Po opražení dejte mandle stranou a nechte vychladnout.

2

Nachystejte si misku a začněte připravovat salát. Polníček propláchněte, osušte a dejte do misky. Jahody nakrájejte na plátky a společně s opraženými mandlemi je přidejte do misky k polníčku.

3

Stranou si smíchejte olivový olej, med a citronovou šťávu a výslednou zálivkou pokapejte směs v misce.

4

Do misky přidejte ještě sůl a pepř a následně celý obsah misky promíchejte.

5

Avokádo vypeckujte, oloupejte a dužinu nakrájejte na plátky.

6

Směs z misky rozdělte na 2 porce a do každé přidejte nakrájené avokádo.

7

Nakonec do obou porcí rozdrobte fetu a podávejte.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Patris84
26. července 2021

mnam

Eliška Ševčíková
21. července 2021

Výborné, lehké a rychlé. Asi nejlepší salát, který jsem kdy jedla. 😄❤️

toocooltobesad
09. července 2021

výborné🥰

hodnocení_1261138
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních