HledatHledatMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 209 Kcal
  • 7 g bílkovin
  • 12 g tuků
  • 19 g sacharidů

Suroviny

4 porce

Štítky

Postup přípravy

1

Květák si očistíme a rozdělíme na růžičky.

2

Růžičky rozmixujeme mixérem, nebo nastrouháme a dáme do mísy.

3

Z bílků a špetky soli vytvoříme tuhý sníh. Ten opatrně přimícháme ke květáku.

4

Do mísy přidáme mléko, ovesné vločky a žloutek.

5

Vytvoříme směs, kterou osolíme, opepříme a dokořeníme majoránkou.

6

Nakonec přidáme utřené stroužky česneku.

7

Pokud je těsto příliš tuhé, přidáme pár lžic mléka.

8

Na pánvi si rozehřejeme olivový olej a ze směsi tvoříme placičky, které na nich dozlatova opékáme. Z každé strany cca 3 minuty.

Autor receptu
Tým Jíme Zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Lechova Nattflag cs
09. dubna 2021

Mne sa spravilo dokonale cesto a postupovala som presne podľa receptu takze niečo asi niekto robil zle keď mu cesto vyšlo zle . Ja som karfiol strúhala na úplne jemno

hodnocení_1222020
Denisa Matouškováflag cs
17. března 2021

Pekla jsem je v troubě, protože konzistence těsta nebyla k opékání na pánvi a byla jsem trochu zklamaná. Nevýrazné.

Marcela Hudouskováflag cs
26. února 2021

Výborné :-) Jen bych uvítala gramáž květaku, každá hlavička je jinak velká...

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních