HledatHledatMoje Moje KošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 209 Kcal
  • 7 g bílkovin
  • 12 g tuků
  • 19 g sacharidů

Suroviny

4 porce

Štítky

Postup přípravy

1

Květák si očistíme a rozdělíme na růžičky.

2

Růžičky rozmixujeme mixérem, nebo nastrouháme a dáme do mísy.

3

Z bílků a špetky soli vytvoříme tuhý sníh. Ten opatrně přimícháme ke květáku.

4

Do mísy přidáme mléko, ovesné vločky a žloutek.

5

Vytvoříme směs, kterou osolíme, opepříme a dokořeníme majoránkou.

6

Nakonec přidáme utřené stroužky česneku.

7

Pokud je těsto příliš tuhé, přidáme pár lžic mléka.

8

Na pánvi si rozehřejeme olivový olej a ze směsi tvoříme placičky, které na nich dozlatova opékáme. Z každé strany cca 3 minuty.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Blanka Rokytová
07. listopadu 2021

Na chuť je to dobré, bohužel těsto nešlo vůbec smažit na pánvi, škoda.Tož jsem to šupla do trouby.

Veronika Ivaniková
25. srpna 2021

Výborné placky. Možná lepší jak obalovaný samotný květák.

Lechova Natt
09. dubna 2021

Mne sa spravilo dokonale cesto a postupovala som presne podľa receptu takze niečo asi niekto robil zle keď mu cesto vyšlo zle . Ja som karfiol strúhala na úplne jemno

hodnocení_1222020
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních