![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Reishi](https://jz.img0.cz/media/product/img/reishi-small_zQwRALo.png.276x276_q85_crop.png)
Květák rozdělte na růžičky a umyjte.
Na pánvi rozpalte na středním plameni kokosový olej.
Přidejte růžičky květáku a opékejte alespoň 20 minut na středním plameni.
Na poslední 1 minutu vmíchejte utřený stroužek česneku.
Přidejte rajčatový protlak, chilli a rozmarýn a restujte 2 minuty na středním plameni.
Přilijte kokosové mléko a nechte provařit dalších 5 minut.
Osolte podle chuti.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
.
Snadná příprava a dobře chutná.
Jednoduchá rychlovka, přidala jsem trochu indického koření a smetanu, upekla Naan a bylo z toho povedený jídlo!