🥳     Fitrecepty se mění na JÍME ZDRAVĚ. Nové jméno, web a mnohem víc.    Přečtěte si příběh o změně
HledatHledatMojeMojeKošíkKošík0
Chci vařit Obchod Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 126 Kcal
  • 3,1 g bílkovin
  • 10 g tuků
  • 5,9 g sacharidů

Získejte nejlepších 80 receptů z kuchařky ZDARMA

  • 80 tipů na chutnou letní inspiraci
  • Pomocník při tvorbě jídelníčku nebo plánu vaření pro rodinu
  • Jezte zdravě, pochutnejte si a uvařte do 30 minut

Suroviny

4 porce

Postup přípravy

1

Květák rozdělte na růžičky a umyjte.

2

Na pánvi rozpalte na středním plameni kokosový olej.

3

Přidejte růžičky květáku a opékejte alespoň 20 minut na středním plameni.

4

Na poslední 1 minutu vmíchejte utřený stroužek česneku.

5

Přidejte rajčatový protlak, chilli a rozmarýn a restujte 2 minuty na středním plameni.

6

Přilijte kokosové mléko a nechte provařit dalších 5 minut.

7

Osolte podle chuti.

TIP
Podávejte samostatně nebo s rýží či těstovinami. Hotový pokrm můžete ozdobit několika lístky čerstvé petrželové natě.
Autor receptu
Tým Jíme Zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Katy Jiřičná
28. září 2020

skvělý recept, doporučuju vmíchat do těstovin :)

Adéla Bryan
17. září 2020

Když chcete rajčatovou omáčku nebo květák trochu jinak než obvykle, spojte to takhle!

Agďa
18. srpna 2020

Moc dobré a rychle jídlo. Jen pozor na koření, já ho dala, až trochu moc. Ale jinak super příloha.

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních