HledatHledatMoje Moje KošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium Kontaktujte nás

Postup přípravy

1

Květák rozdělte na růžičky a umyjte.

2

Na pánvi rozpalte na středním plameni kokosový olej.

3

Přidejte růžičky květáku a opékejte alespoň 20 minut na středním plameni.

4

Na poslední 1 minutu vmíchejte utřený stroužek česneku.

5

Přidejte rajčatový protlak, chilli a rozmarýn a restujte 2 minuty na středním plameni.

6

Přilijte kokosové mléko a nechte provařit dalších 5 minut.

7

Osolte podle chuti.

TIP
Podávejte samostatně nebo s rýží či těstovinami. Hotový pokrm můžete ozdobit několika lístky čerstvé petrželové natě.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

9c9qwdp5hr@privaterelay.appleid.com
19. ledna 2022

Moc dekuji za recept! Delala jsem to presne podle Vas ! Akorat jsem pridala trosku vice rajcatoveho protlaku. A musim konstatovat, ze skvele, lahodne! Budu to delat casto

SarahNoname
07. ledna 2022

Vcelku dobré jídlo na to, že jde vlastně jen o ochucený květák 😃. Měla jsem domácí chilli koření a půl lžičky bylo trochu moc, takže jídlo dost pálilo. Doporučuji tedy, když nemusíte moc pálivé jídlo, dát chilli méně. Podávala jsem s rýží a ta to trochu zmírnila.

vlaj
01. prosince 2021

Výborné.

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních