HledatHledatMoje Moje KošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium Kontaktujte nás
Znáte z naší kuchařky

Jíme zdravě s Fitrecepty

Strana 82Více informací o kuchařce

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 126 Kcal
  • 3,1 g bílkovin
  • 10 g tuků
  • 5,9 g sacharidů

Více než 1000 receptů ze všech kuchařek (ušetřete přes 5000 Kč)

  • Videokurzy, díky kterým se stanete mistry kuchyně
  • Vařte z lednice či ze spíže
  • Oblíbené recepty dostupné offline
Vyzkoušet ZDARMA až na 30 dní

Suroviny

4 porce

Postup přípravy

1

Květák rozdělte na růžičky a umyjte.

2

Na pánvi rozpalte na středním plameni kokosový olej.

3

Přidejte růžičky květáku a opékejte alespoň 20 minut na středním plameni.

4

Na poslední 1 minutu vmíchejte utřený stroužek česneku.

5

Přidejte rajčatový protlak, chilli a rozmarýn a restujte 2 minuty na středním plameni.

6

Přilijte kokosové mléko a nechte provařit dalších 5 minut.

7

Osolte podle chuti.

TIP
Podávejte samostatně nebo s rýží či těstovinami. Hotový pokrm můžete ozdobit několika lístky čerstvé petrželové natě.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Máňa Herderová
07. června 2022

Dobrota

Barbara S-ka
22. května 2022

Snadno, rychle. Osobně mám rád al dente a více pikantní, takže jsem dal více chilli. Doporučuji.

Automaticky přeloženo z polštiny

Edkucsa
11. května 2022

Včera jsem to udělal poprvé a dnes podruhé. 😀 Jednoduché, rychlé, boží. Můj malý to miloval (s pepřem místo chilli)!

Automaticky přeloženo z Maďarštiny

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních