HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 480 kcal
  • 24 g bílkovin
  • 9 g tuků
  • 75 g sacharidů

Krása nikdy nechutnala lépe! Vsaďte na kolagen s mangovou příchutí

  • Zářivá pleť
  • Krásné vlasy
  • Silné nehty
Více informací

Suroviny

4 porce

Reishi – revitalizace, relax, rovnováha

  • Dost únavě a vyčerpání
  • Podpora zdraví jater
  • Účinný adaptogen činské medicíny
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Rýži osmahneme na lžičce řepkového oleje a zalijeme vývarem.

2

Dáme do trouby péct na 180 °C doměkka. (cca 25-30 minut)

3

Mezitím si na přepuštěném máslem osmahneme na kostky nakrájené žampiony s utřeným česnekem a rozmarýnem. Zatím odstavíme.

4

Kuřecí prsa si očistíme,osolíme a opékáme na nepřilnavé pánvi bez tuku z obou stran. Poté je vidličkou natrháme na menší kusy.

5

Vyndáme z trouby rýži, zamícháme do ní lučinu, houbovou směs a natrhaná kuřecí prsa.

6

Celou směs promícháme, rozdělíme na porce a každou posypeme rozmarýnem a nastrouhaným parmazánem.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Valentina
29. července 2023

Jde to. Sýr dodá rizotu nakyslou chuť, výsledek pak svou vůní připomínal spíše kulajdu bez kopru.

christastadlerliveat
19. července 2023

Marian Strycek
30. dubna 2023

Přírodní rýže "upečená" v trubu mě překvapila. Je výborná. "Suchost" té upečené rýze vylepšila Ricotta, kterou jsem použil místo Luciny. Navíc k sampinonům jsem přidal cibuli, česnek a nadrobno nakrájený stonkový celer. Výsledek byl opravdu výborný.

Automaticky přeloženo

hodnocení_1328614
banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních