HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 218 kcal
  • 24 g bílkovin
  • 10 g tuků
  • 8 g sacharidů

Vyhlaďte pleť a objevte nové sebevědomí s rybím kolagenem

  • Zářivá pleť
  • Krásné vlasy
  • Zdravé klouby
Více informací

Suroviny

4 porce

Krása nikdy nechutnala lépe! Vsaďte na kolagen s mangovou příchutí

  • Zářivá pleť
  • Krásné vlasy
  • Silné nehty
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Krevety očistíme. Hlavy a krunýř z krevet dáme stranou.

2

Na pánvi na lžíci řepkového oleje orestujeme krevety a na plátky nakrájený česnek. Odstavíme.

3

V rendlíku rozehřejeme 1 lžičku řepkového oleje. Přidáme krunýře a hlavy z krevet. Lehce podrtíme vařečkou a podlejeme vodou (150ml).

4

Na mírném plameni necháme 10 minut povařit. Poté přecedíme do misky a odložíme stranou.

5

Krevety s česnekem vrátíme na plotýnku. Přidáme cukrový hrášek, květák a orestujeme.

6

Poté zasypeme kari a zalijeme vývarem z krunyřů z krevet.

7

Vyredukujeme na polovinu (cca 10 minut).

8

Poté přilijeme smetanu, přidáme zbytek koření společně se šťávou a kůrou z limetky.

9

Směs se nejlépe hodí k rýži.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Zuzak07
27. března 2024

vypadá to teda jinak než na obrázku, možná proto, že jsem si to zjednodušila hotovými krevetami, ale je to výborné

Bianca Sala
17. ledna 2024

hodnocení_1473362
x89syxsw6r@privaterelay.appleid.com
27. ledna 2022

Moc dobré:)

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních