
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Do hrnce napusťte dostatečné množství vody, osolte a přiveďte k varu.
Do vroucí vody vložte těstoviny a vařte je 10–12 minut na středním plameni.
Než se těstoviny uvaří, připravte si omáčku: Ve velké hluboké pánvi na mírném plameni rozehřejte ricottu, přidejte 1 naběračku vody z těstovin, rozmarýn, sůl, pepř a parmazán a směs prohřejte.
Uvařené těstoviny sceďte, přidejte je k omáčce a vše promíchejte.
Zasypejte citronovou kůrou a podávejte.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Výborný recept, přidala jsem ještě krůtí maso a žampiony. Vůně rozmarýnu a jemná chuť ricoty dělají z jídla uplnou bombu 🤤
Skvělé a rychlé. Omáčku jsem nastavila 15% zakysanou smetanou (klasická 190g) a dala 40g jemně strouhaného parmazánu a místo citronové kůry jsem použila šťávu z půlky citrónu. Kromě těstovin jsem uvařila ještě brokolici a udělala tresku na másle. Nemělo to chybu. 😊
Výborné. Chutilo aj deťom veľmi 👍