HledatHledatMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 94 Kcal
  • 3 g bílkovin
  • 5 g tuků
  • 17 g sacharidů

Suroviny

2 porce

Postup přípravy

1

Řepu, cibuli, česnek, okurku, vinný ocet, sůl a pepř rozmixujte dohladka.

2

Přimíchejte jogurt, ochutnejte a podle chuti dochuťte solí, pepřem, nebo troškou vinného octa.

3

Gazpacho rozdělte do dvou misek a před podáváním dejte alespoň na 1 hodinu vychladit do lednice.

Autor receptu
Tým Jíme Zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

TerkaBflag cs
06. března 2021

Dobrých bylo prvních pár soust. Pak už se to moc nedalo, bylo to na mě ,,řepné" až moc.

P Uruflag cs
26. února 2021

Výrazný česnek, takže by stačilo i méně. Nebo větší řepu - recept bohužel neuvádí gramáž, velká pomoc pro začátečníky. Jinak celkem dobrý letní lehký oběd.

Kateřina Kurkováflag cs
25. února 2021

Stačí toho sníst trošku, ale chuťově super, příště k tomu možná opeču toast nebo něco :-)

hodnocení_1132082
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních