
Jíme zdravě pod jednou pokličkou se slevou 65 %

Mrkev a okurku nakrájejte na podlouhlé nudličky. Tofu nakrájejte na stejně dlouhé špalíčky.
Rozpalte si nepřilnavou pánev a nudličky z tofu na ní opečte ze všech stran dozlatova. Dejte stranou.
Avokádo nakrájejte na 8 proužků a listy ledového salátu natrhejte na menší kousky. Rýžové nudle uvařte podle návodu na obalu, zceďte a propláchněte studenou vodou.
Na talíř si dejte vždy jeden list rýžového papíru. Pokapejte rovnoměrně vodou a počkejte, dokud do sebe papír vodu nevsákne a nezměkne.
Doprostřed papíru dejte pár listů ledového salátu tak, aby všechny okraje zůstaly volné, a navrstvěte část nudlí. Přidejte osminu mrkve, okurky, opečeného tofu a jeden měsíček avokáda. Pokud chcete, můžete přidat listy oblíbených bylinek.
Spodní a vrchní stranu papíru přehněte přes náplň a ze stran zarolujte do pevné rolky. Takto opakujte se zbylými papíry a náplní.
Omáčku připravíte tak, že si rozmixujete společně med, arašídové máslo, sojovou omáčku a vodu.
Rolky podávejte rozpůlené s arašídovou omáčkou k namáčení.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Úžasné 😍 kombinace sladké a kyselé chuti omáčky ❤️
Super recept, jen bych přidala koriandr kdo má rád.
Výborné! Práce s rýžovým papírem je celkem masakr😅