HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 417 kcal
  • 24 g bílkovin
  • 18 g tuků
  • 33 g sacharidů

Hydratace a omlazení s každým douškem našeho kolagenu

  • Proti vráskám
  • Proti celulitidě
  • Skvělá chuť, žádná rybina
Více informací

Suroviny

2 porce

Přírodní společník pro zdraví i pohodu – Reishi

  • Podporuje imunitu
  • Chrání srdce
  • Zmírňuje stres
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Červenou čočku uvařte podle návodu na obalu (většinou se vaří 10–15 minut).

2

Vejce si uvařte nahniličko (cca 6–7 minut) nebo natvrdo (9–10 minut).

3

Kešu ořechy opražte nasucho na pánvi.

4

V míse smíchejte uvařenou čočku, cizrnu, fazole, citronovou šťávu a nasekanou petrželovou nať. Směs osolte a opepřete podle chuti.

5

Salát rozdělte na 2 porce a každou posypte polníčkem, nakrájenou jarní cibulkou a opraženými kešu ořechy.

6

Nakonec do každé porce přidejte rozkrojené vejce a podávejte.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Denyna Šárková
23. srpna 2023

Porce vypadala na první pohled malá, ale překvapilo mě jak zasytí. Moc dobrý a rychlý recept.

Mirka90
12. února 2023

Výborné, dělám pravidelně

Jana Barešová
07. března 2022

supeeer

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních