HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 417 kcal
  • 24 g bílkovin
  • 18 g tuků
  • 33 g sacharidů

Krása nikdy nechutnala lépe! Vsaďte na kolagen s mangovou příchutí

  • Zářivá pleť
  • Krásné vlasy
  • Silné nehty
Více informací

Suroviny

2 porce

Reishi – revitalizace, relax, rovnováha

  • Dost únavě a vyčerpání
  • Podpora zdraví jater
  • Účinný adaptogen činské medicíny
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Červenou čočku uvařte podle návodu na obalu (většinou se vaří 10–15 minut).

2

Vejce si uvařte nahniličko (cca 6–7 minut) nebo natvrdo (9–10 minut).

3

Kešu ořechy opražte nasucho na pánvi.

4

V míse smíchejte uvařenou čočku, cizrnu, fazole, citronovou šťávu a nasekanou petrželovou nať. Směs osolte a opepřete podle chuti.

5

Salát rozdělte na 2 porce a každou posypte polníčkem, nakrájenou jarní cibulkou a opraženými kešu ořechy.

6

Nakonec do každé porce přidejte rozkrojené vejce a podávejte.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Denyna Šárková
23. srpna 2023

Porce vypadala na první pohled malá, ale překvapilo mě jak zasytí. Moc dobrý a rychlý recept.

Mirka90
12. února 2023

Výborné, dělám pravidelně

Jana Barešová
07. března 2022

supeeer

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních