HledatHledatMojeMojeKošíkKošík0
Chci vařit Obchod Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 588 Kcal
  • 16 g bílkovin
  • 28 g tuků
  • 67 g sacharidů

Suroviny

4 porce

Postup přípravy

1

Větší hrnec naplňte do poloviny vodou a přiveďte k varu.

2

V míse smíchejte ingredience na těsto.

3

Jahody obalte v kokosovém cukru a každou jahodu zabalte do části těsta.

4

Knedlíky ponořte do hrnce s vroucí vodou a počkejte, až vyplavou na povrch (cca 5 minut).

5

Kokosový olej rozpusťte společně s medem v rendlíku na mírném plameni (potrvá to cca 1–2 minuty).

6

Hotové jahodové knedlíky rozdělte do 4 talířů, polijte kokosovým olejem s medem a podávejte posypané skořicí nebo holandským kakaem.

7

* Rýžové mléko je zdravější alternativa mléka kravského. Nezatěžuje organismus a tělo ho lépe stráví.

TIP
Knedlíky můžete posypat tvarohem, nebo pár lístky čerstvé máty. Pokud si potrpíte na sladké, knedlíky podle chuti doslaďte sypkou stévií.
Autor receptu
Tým Jíme Zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních