
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Větší hrnec naplňte do poloviny vodou a přiveďte k varu.
V míse smíchejte ingredience na těsto.
Jahody obalte v kokosovém cukru a každou jahodu zabalte do části těsta.
Knedlíky ponořte do hrnce s vroucí vodou a počkejte, až vyplavou na povrch (cca 5 minut).
Kokosový olej rozpusťte společně s medem v rendlíku na mírném plameni (potrvá to cca 1–2 minuty).
Hotové jahodové knedlíky rozdělte do 4 talířů, polijte kokosovým olejem s medem a podávejte posypané skořicí nebo holandským kakaem.
* Rýžové mléko je zdravější alternativa mléka kravského. Nezatěžuje organismus a tělo ho lépe stráví.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
mňam! 😋
Jsou výborné. Většinou mám krátce po sladkém hlavním jídle hlad, ale po tomto jídle jsem ho neměla. Knedlíky jsou hutné a zasytí skvěle. Chuťově jsou výborné, nejsou přeslazené a kombinace kokosového oleje s medem a na to skořice, mě velice příjemně překvapila a moc mi chutnala. Z jedné dávky jich bylo víc, než jsem čekala. 👍
knedliky jsou super, pro me akorat sladke 👍