![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
Nejprve si připravte předem namočený hrách. Změklý hrách sceďte, propláchněte a nechte okapat.
Ve větším hrnci si na středním plameni rozehřejte 2 lžíce olivového oleje a 15 g másla.
Cibuli nakrájenou na větší kostky a celé stroužky česneku vložte do hrnce a opékejte 6–7 minut na středním plameni.
Poté do hrnce vsypte změklý okapaný hrách, přilijte 300 ml zeleninového vývaru, přidejte sůl a pepř a na středním plameni vařte 9–10 minut.
Po uvaření vypněte plamen, přidejte sušenou majoránku a vše pomocí tyčového mixéru rozmixujte tak, aby se v kaši neobjevovaly větší kusy hrachu.
Rozmixovanou kaši rozdělte do jednotlivých talířů a podávejte.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
výborný oběd