HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 186 kcal
  • 9 g bílkovin
  • 7 g tuků
  • 18 g sacharidů

Hydratace a omlazení s každým douškem našeho kolagenu

  • Proti vráskám
  • Proti celulitidě
  • Skvělá chuť, žádná rybina
Více informací

Suroviny

5 porcí

Reishi – revitalizace, relax, rovnováha

  • Dost únavě a vyčerpání
  • Podpora zdraví jater
  • Účinný adaptogen činské medicíny
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Nejprve si připravte předem namočený hrách. Změklý hrách sceďte, propláchněte a nechte okapat.

2

Ve větším hrnci si na středním plameni rozehřejte 2 lžíce olivového oleje a 15 g másla.

3

Cibuli nakrájenou na větší kostky a celé stroužky česneku vložte do hrnce a opékejte 6–7 minut na středním plameni.

4

Poté do hrnce vsypte změklý okapaný hrách, přilijte 300 ml zeleninového vývaru, přidejte sůl a pepř a na středním plameni vařte 9–10 minut.

5

Po uvaření vypněte plamen, přidejte sušenou majoránku a vše pomocí tyčového mixéru rozmixujte tak, aby se v kaši neobjevovaly větší kusy hrachu.

6

Rozmixovanou kaši rozdělte do jednotlivých talířů a podávejte.

TIP
Hrachovou kaši podávejte s vařeným vejcem nebo vysokoprocentní kuřecí šunkou.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Tereza Mynářová
04. října 2023

výborný oběd

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních