
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Nejprve si připravte předem namočený hrách. Změklý hrách sceďte, propláchněte a nechte okapat.
Ve větším hrnci si na středním plameni rozehřejte 2 lžíce olivového oleje a 15 g másla.
Cibuli nakrájenou na větší kostky a celé stroužky česneku vložte do hrnce a opékejte 6–7 minut na středním plameni.
Poté do hrnce vsypte změklý okapaný hrách, přilijte 300 ml zeleninového vývaru, přidejte sůl a pepř a na středním plameni vařte 9–10 minut.
Po uvaření vypněte plamen, přidejte sušenou majoránku a vše pomocí tyčového mixéru rozmixujte tak, aby se v kaši neobjevovaly větší kusy hrachu.
Rozmixovanou kaši rozdělte do jednotlivých talířů a podávejte.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními