HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 645 kcal
  • 51,3 g bílkovin
  • 25,7 g tuků
  • 50,1 g sacharidů

Extra vstřebatelný Hořčík pro ten nejkvalitnější spánek

  • Jednička na trhu
  • Zatočí s únavou
  • Pomůže od křečí
Více informací

Suroviny

2 porce

Efektivní a bezpečné doplnění 100 % denního příjmu hořčíku

  • Podpora regenerace
  • Pomůže od migrén
  • Přes 1000 spokojených recenzí
Více informací

Štítky

banner image

Postup přípravy

1

Hovězí rump steak vyndejte alespoň hodinu předem z lednice, aby maso mělo pokojovou teplotu.

2

Troubu předehřejte na 180 °C. Připravte si plech a vyložte jej pečicím papírem.

3

Pastinák, česnek a brambory oloupejte, pak nakrájejte na malé kostičky. Dejte je na připravený plech, pokapejte olejem a pečte 20–25 minut na 180 °C.

4

Tymián se všemi dalšími surovinami na pesto rozmixujte.

5

Všechnu upečenou zeleninu rozmixujte na jemné pyré. Podle chuti osolte a opepřete.

6

Maso očistěte, pak jej celé potřete trochou oleje. Rozpalte gril nebo grilovací pánev a na středním plameni maso opékejte 5–6 minut z každé strany. Nechte 5 minut odpočinout, pak nakrájejte na plátky.

7

Podávejte s pastinákovým pyré a tymiánovým pestem.

TIP
Maso můžete ozdobit několika snítkami čerstvého tymiánu.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Tereza Šoltová
18. října 2023

Maso bylo jedna báseň, na tom se asi nedalo nic zkazit. Pyré bylo suší, ale chuťově moc dobré. Ovšem nepřišla jsem na to, jak udělat z tymiánu pyré, můj mixér to nedokázal.

hodnocení_1261280
Zuzana Beňovičová
11. září 2022

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních