
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Cibuli oloupejte a nakrájejte najemno.
V míse smíchejte vepřové a hovězí maso a postupně přidávejte ostatní ingredience – vločky, vejce, cibuli, sůl, pepř a mléko. Vzniklé těsto nechejte před smažením na chvíli odpočinout (přibližně 15 minut).
Z masového těsta vytvarujte menší karbanátky o velikosti dlaně. Frikadely by neměly být vyšší než 3 cm, aby se dostatečně propekly. Nám z těsta vyšlo cca 16 kusů.
V hlubší pánvi rozehřejte 2 lžíce olivového oleje. Frikadely naskládejte do rozehřáté pánve a opékejte je na středním plameni 5–6 minut z každé strany.
Vyjměte 1 frikadelu z pánve a rozřízněte ji. Pokud je uvnitř ještě růžová, vraťte ji na pár minut zpět do pánve a opékejte, dokud všechny frikadely nebudou zcela propečené.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Moc dobre 👍
Velmi dobře 😎
Automaticky přeloženo z slovenštiny