
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Cizrnu s fazolemi rozmačkejte v míse vidličkou.
Přidejte nasekanou cibuli, petrželku, lněná semínka, sůl, kari a zamíchejte.
K těstu přimíchejte strouhanku společně s vejcem.
Z těsta vytvarujte cca 5 stejně velkých karbanátků.
V pánvi rozehřejte lžíci oleje a karbanátky smažte 4 minuty z jedné a 3 minuty z druhé strany.
TIP: Nejvíce nám karbanátky chutnají s guacamole, slaným tvarohem nebo pestem.
*Cizrnu i fazole jsme zvážili až po scezení vody.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
podle mého syna (10) může být na seznamu
Automaticky přeloženo z němčiny
Velmi chutné, rychlé a snadné jídlo.
Automaticky přeloženo z Maďarštiny
bylo to výborné. není to moc suché,ale ani z toho neteče olej. Zužitkovala jsem k tomu zbylé vařené brambory a batát a podle doporučení jsem si udělala guacamole. To byla paráda! Oběd do krabičky na příští výlet.