
Jíme zdravě pod jednou pokličkou se slevou 65 %

Ve větší pánvi si rozpálíme 2 lžíce olivového oleje. Jarní cibulku nakrájíme na tenká kolečka a restujeme 2 minutky na oleji.
Přidáme rýži a restujeme dokud rýže nezesklovatí.
Do pánve přidáme dýňové pyré společně s kurkumou, solí, chilli a oreganem a opět cca 5 minut restujeme.
Vezmeme cca 100 ml vývaru a nalijeme ho do pánve. Necháme rýži vstřebat vývar a zalejeme další 100ml a takto postupujeme se zbylým vývarem dokud není rýže uvařená (pokud nám dojde vývar můžeme použít i vodu).
Do ještě teplého rizota zamícháme ricottum ghí a můžeme podávat.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Super recept, dělám ho často. Místo ricotty dávám jedno balení nadýchané smetanové Lučiny. Recept je šťavnatější, chuťově výraznější a levnější.
Přidala jsem navíc stroužek česneku a navrch parmazán a bylo to výborné 😁
výborné, konečně dýně jinak než jako polévka