![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
Ve větší pánvi si rozpálíme 2 lžíce olivového oleje. Jarní cibulku nakrájíme na tenká kolečka a restujeme 2 minutky na oleji.
Přidáme rýži a restujeme dokud rýže nezesklovatí.
Do pánve přidáme dýňové pyré společně s kurkumou, solí, chilli a oreganem a opět cca 5 minut restujeme.
Vezmeme cca 100 ml vývaru a nalijeme ho do pánve. Necháme rýži vstřebat vývar a zalejeme další 100ml a takto postupujeme se zbylým vývarem dokud není rýže uvařená (pokud nám dojde vývar můžeme použít i vodu).
Do ještě teplého rizota zamícháme ricottum ghí a můžeme podávat.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Měla jsem lehce prošlou mozzarellu bez laktózy (174g) místo ricoty a dobrý😁 na dlouhozrnnou rýží mi vývar vyšel 900ml☺️
výborné 😊
Super recept, dělám ho často. Místo ricotty dávám jedno balení nadýchané smetanové Lučiny. Recept je šťavnatější, chuťově výraznější a levnější.