HledatHledatMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Kontaktujte nás

Postup přípravy

1

Ve větší pánvi si rozpálíme 2 lžíce olivového oleje. Jarní cibulku nakrájíme na tenká kolečka a restujeme 2 minutky na oleji.

2

Přidáme rýži a restujeme dokud rýže nezesklovatí.

3

Do pánve přidáme dýňové pyré společně s kurkumou, solí, chilli a oreganem a opět cca 5 minut restujeme.

4

Vezmeme cca 100 ml vývaru a nalijeme ho do pánve. Necháme rýži vstřebat vývar a zalejeme další 100ml a takto postupujeme se zbylým vývarem dokud není rýže uvařená (pokud nám dojde vývar můžeme použít i vodu).

5

Do ještě teplého rizota zamícháme ricottum ghí a můžeme podávat.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Stáňa Hájková
22. září 2021

Vynikající! Úplně jsem vynechala riccotu a na závěr jsem jen vmíchala spoustu másla do perfektní krémové konzistence. Doporučuju!

Amelli Bous
16. září 2021

Super recept! Místo oregana a kurkumy jsem dala provensálské koření a chilli. K jarní cibulce jsem přidala trochu pórku a ricottu jsem úplně vynechala, rizoto bylo krémové i bez ní. Navrch jsem dozdobila trochou uzeného tofu, které jsem udělala na pánvi s provensálským kořením. 💗☺️

hodnocení_1180656
Romana Kulíšková
09. srpna 2021

Výborné ❤️ velmi snadný, rychlý recept

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních