
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Nejprve si předehřejte troubu na 190–195 °C a připravte si arch alobalu (30 × 50) cm.
Poté si připravte marinádu. Do větší mísy najemno nastrouhejte česnek a zázvor. Chilli papričku nakrájejte najemno a přidejte ji do mísy spolu se šťávou z limetky, medem a sójovou omáčkou. Vše důkladně promíchejte.
Jakmile máte marinádu hotovou, důkladně v ní obalte filety z lososa a poté nechte alespoň 5 minut marinovat v míse na pracovní ploše.
Nyní si připravte arch alobalu. Jarní cibulku omyjte, rozkrájejte na 3 díly a naskládejte ji na střed alobalu.
Na jarní cibulku položte vedle sebe filety z lososa a přilijte zbylou marinádu, která zůstala v míse. Vše zabalte do alobalu, vložte na plech nebo pekáč a pečte ve vyhřáté troubě 15–18 minut při 190–195 °C.
Hotové filety z lososa rozdělte do 3 talířů a ihned podávejte.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Miluju tuto kombinaci chuti🫶🏽
Výborné!!!
Výborné to je, omáčka losos ochutí dokonale, je to snadné a rychlé. :)