
Jíme zdravě pod jednou pokličkou se slevou 65 %

V misce smícháme mouku, olej, droždí, teplé mléko, sůl a cukr. Přikryjeme utěrkou a dáme alespoň na 1 hodinu na teplé místo vykynout.
V další misce si smícháme rajčata z konzervy, vylisovaný stroužek česneku a tymián, oregano a špetku soli.
Vykynuté těsto vyválíme do kruhu a dáme na plech vyložený pečícím papírem.
Na těsto rozetřeme směs z rajčat, česneku a koření.
Navrch poklademe čerstvá rajčata a mozzarellu. Obojí nakrájené na plátky.
Pečeme v předehřáté troubě na 190°C cca 25 minut.
Tip: Na pizzu můžeme přidat ještě libovolné ingredience - např. špenát, kuřecí maso, šunku, zeleninu ap.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
recept je snadný, voní celý byt .Budu určitě dělat častěji
Těsto jsem dělala ze špaldové mouky a přidala jsem ji o něco víc, jelikož se těsto hodně lepilo. Nicméně je výborné, nadýchané, pomalu lepší, jak z pizzerky 😁
má oblíbená