HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 497 kcal
  • 22 g bílkovin
  • 26 g tuků
  • 39 g sacharidů

Reishi – revitalizace, relax, rovnováha

  • Dost únavě a vyčerpání
  • Podpora zdraví jater
  • Účinný adaptogen činské medicíny
Více informací

Suroviny

4 porce

Vyhlaďte pleť a objevte nové sebevědomí s rybím kolagenem

  • Zářivá pleť
  • Krásné vlasy
  • Zdravé klouby
Více informací

Štítky

banner image

Postup přípravy

1

Žlutý hrách půlený propláchněte a uvařte v osolené vroucí vodě doměkka (30 minut).

2

Cibuli si nasekejte nadrobno a květák si nakrájejte na kostičky.

3

V hrnci rozehřejte 1 lžíci olivového oleje a smažte na něm cibuli zhruba 1 minutu.

4

Zaprašte lžící kari, zamíchejte a opékejte 1–2 minuty.

5

Do hrnce přidejte nakrájený květák a tofu a zprudka vše opražte (stačí 2 minuty).

6

Poté směs zalijte kokosovým mlékem, hrnec přiklopte pokličkou a směs vařte zhruba 5–10 minut do změknutí květáku.

7

Hrnec stáhněte z plotny a promíchejte do něj uvařený hrách společně s propraným špenátem.

8

Směs dochuťte solí a pepřem a posypte najemno nakrájeným chilli a koriandrem.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Michaela Faldíková
07. února 2024

Květák nebyl, použila jsem navíc půlku batátu (na kostičky, uvařený zvlášť v hrnci, dovařený ve směsi) a dopotřebovala půl zeleninového mixu (kukuřice, hrášek) z plechovky. K rychlejšímu zahuštění použit kuskus. Jedla jsem s chlebem, aby trošku mírnil výraznost koření. Výborný recept 👌🏼

hodnocení_1233746
c52xcvngzcprivaterelayappleidcom
09. ledna 2024

Květák jsem neměla, ale dala jsem brokolici a super

4r6fbfw2pyprivaterelayappleidcom
09. května 2023

Perfektní

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních