HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 48 kcal
  • 0,8 g bílkovin
  • 2,9 g tuků
  • 4,4 g sacharidů

Reishi – revitalizace, relax, rovnováha

  • Dost únavě a vyčerpání
  • Podpora zdraví jater
  • Účinný adaptogen činské medicíny
Více informací

Suroviny

25 porcí

Efektivní a bezpečné doplnění 100 % denního příjmu hořčíku

  • Podpora regenerace
  • Pomůže od migrén
  • Přes 1000 spokojených recenzí
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Připravte si plastovou formu (25 cm × 25 cm) a vyložte ji pečicím papírem.

2

Připravte si vodní lázeň: Potřebujete na ni 2 různě velké nádoby, které do sebe vzájemně zapadají, ale dno menší nádoby přitom nedosahuje na dno té větší – nejlépe hrnec a misku (ideálně skleněnou či nerezovou). Do hrnce nalijte trochu vody a přiveďte k varu.

3

Plamen ztlumte na mírný stupeň, do misky dejte čokoládu a zasuňte ji do hrnce – dno misky se přitom nesmí dotýkat vody. Tímto způsobem nechte čokoládu za stálého míchání pozvolna rozpustit nad horkou párou.

4

Rozpuštěnou čokoládu smíchejte v míse s pohankovými pukanci.

5

Směs přemístěte do připravené formy a uhlaďte ji.

6

Nechte vychladnout na studeném místě nebo v lednici.

7

Nakrájejte na kostky a podávejte.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Lunej
11. května 2023

Dala jsem čokoládu na vaření a není to špatné. S plně hořkou čokoládou to pro mě asi není ono 🙂

Paulett
27. října 2022

Není to vůbec špatné, jen to chce méně pukanců, aby to drželo lépe pohromadě.

hodnocení_1131934
Veronika123098
26. června 2020

Výbornéa zajímavé ale na mě je to moc sladké.

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních