![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
Připravte si plastovou formu (25 cm × 25 cm) a vyložte ji pečicím papírem.
Připravte si vodní lázeň: Potřebujete na ni 2 různě velké nádoby, které do sebe vzájemně zapadají, ale dno menší nádoby přitom nedosahuje na dno té větší – nejlépe hrnec a misku (ideálně skleněnou či nerezovou). Do hrnce nalijte trochu vody a přiveďte k varu.
Plamen ztlumte na mírný stupeň, do misky dejte čokoládu a zasuňte ji do hrnce – dno misky se přitom nesmí dotýkat vody. Tímto způsobem nechte čokoládu za stálého míchání pozvolna rozpustit nad horkou párou.
Rozpuštěnou čokoládu smíchejte v míse s pohankovými pukanci.
Směs přemístěte do připravené formy a uhlaďte ji.
Nechte vychladnout na studeném místě nebo v lednici.
Nakrájejte na kostky a podávejte.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Dala jsem čokoládu na vaření a není to špatné. S plně hořkou čokoládou to pro mě asi není ono 🙂
Není to vůbec špatné, jen to chce méně pukanců, aby to drželo lépe pohromadě.
Výbornéa zajímavé ale na mě je to moc sladké.