HledatHledatMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 167 Kcal
  • 7 g bílkovin
  • 10 g tuků
  • 13 g sacharidů

Více než 1000 receptů ze všech kuchařek (ušetřete přes 5000 Kč)

  • Videokurzy, díky kterým se stanete mistry kuchyně
  • Vařte z lednice či ze spíže
  • Oblíbené recepty dostupné offline
Vyzkoušet ZDARMA až na 30 dní

Suroviny

12 kusů

Postup přípravy

1

Troubu předehřejeme na 180 °C.

2

Všechny ingredience si společně promícháme. Pro snadnější propojení můžeme použít mixér a mixovat dohladka.

3

Těsto nalijeme do formy 20×20 cm vyložené pečícím papírem.

4

Pečeme při 170–180 °C po dobu cca 15–20 minut.

5

Poté necháme vychladnout na mřížce, rozdělíme na 12 dílů a podáváme.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Marie Janalíková
03. září 2022

Můj nejoblíbenější Koláček mňam přidávám více mléka a lžička medu je vyšší. Nejlepší je když je ještě trochu mokrý a podávám se zakysanou smetanou

Helena Kosowski
26. července 2022

Skvělé. Moc dobré brownie málo sladké, takže za mě super. Přidala jsem ještě 2 banány trochu rozdrcených oříšků dovnitř a posypala jsem ještě vrch. Ideální k odpolední kávičce. Jen se mi to peklo tak 25 minut.

hodnocení_1065659
Heli08
05. července 2022

Děkuji za inspiraci!!! Místo arašídového másla jsem dala kešu křupavé - udělalo to velmi zajímavou strukturu. Rostlinný nápoj jsem nahradila bohužel jen vodou. Ovesné vločky jsem nahradila pohankovou moukou, díky čemu se malinko víc buchta drolila. 2 přezrálé banány na doporučení z komentářů. A navrch jsem nasypala chia a slunečnicová semínka na ozdobu. Výsledek nám opravdu moc chutnal, vláčná, křupavá buchta byla vynikající.

hodnocení_1340499
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních