
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Všechny ingredience zpracujeme v kuchyňském robotu v kompaktní těsto.
Z těsta uděláme kuličku, zabalíme do potravinové fólie a necháme odpočinout na chladném místě nejlépe do druhého dne.
Druhý den těsto propracujeme rukama, vyválíme, vykrájíme vykrajovátky a naskládáme na plech s pečicím papírem.
Perníčky dáme péct do předehřáté trouby na 165–175 °C a pečeme dozlatova po dobu 10–12 minut.
TIP: Perníkové koření můžete připravit i doma ‒ stačí smíchat 1 lžičku mleté vanilky, 2 lžíce mleté skořice, 1,5 lžíce mletého zázvoru, ½ lžičky mletého badyánu, ½ lžičky muškátového oříšku a 1 lžičku mletého hřebíčku.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Velmi chutně opravdu k nerozpoznání od pseničné muky a to díky perníkovému koření. Já jsem přidávala i skořici.
Automaticky přeloženo z slovenštiny
Vynikající, hlavně našemu malýmu hodně chutnají! ;)
Výborný recept 👌